Varkenskarbonade met champignons

    Varkenskarbonade met champignons

    1keer bewaard
    40min


    1605 personen hebben dit gemaakt

    Maak van een blikje champignonsoep een romige saus voor varkenskarbonade. Snel en gemakkelijk, maar heel erg lekker. In combinatie met rijst een favoriete maaltijd van het gezin.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 varkenskarbonades
    • zout en peper naar smaak
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 1 ui, versnipperd
    • 225 gr verse champignons, in plakjes
    • 1 blikje champignonroomsoep

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:40min 

    1. De karbonades naar smaak met zout en peper bestrooien.
    2. In een grote braadpan op matig heet vuur de karbonades bruin aanbraden. Ui, knoflook en champignons toevoegen en 1 minuut sauteren. Champignonroomsoep over de karbonades schenken, de pan sluiten en op een matig laag vuur 20-30 minuten zacht laten sudderen tot de karbonades gaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren