Makkelijk chocodessert

    Een makkelijk dessert gemaakt van yoghurt, cacao en slagroom. Tip: gebruik volle yoghurt.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 ml (een theebeker) yoghurt
    • 25 gr (half plastic bekertje) cacaopoeder
    • 2 zakjes vanillesuiker
    • geklopte slagroom of vla
    • hagelslag, om te versieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Roer de cacao door de yoghurt en meng ook de vanillesuiker erdoor.
    2. Goed geroerd? Pak dan een mooi toetjesbakje.
    3. Doe eerst een laag slagroom (of vla) en dan een laag chocolade-yoghurt.
    4. Versier met hagelslag. En voeg eventueel anders nog wat glittertjes toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren