Hele makkelijke, vegetarische lasagne

    Hele makkelijke, vegetarische lasagne

    4keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een hele eenvoudige vegetarische lasagne met potjes en zakjes saus en een paar extra ingrediënten, waaronder spinazie en bosui. Simpel en lekker!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo verse spinazie, gepureerd
    • 1 pakje of zakje witte saus
    • 3 bosuitjes, in stukjes
    • 25 gr boter
    • peper
    • 1 pot (ong 500 ml) rode spaghettisaus
    • 1 pak lasagnevellen
    • 100-150 gr geraspte (jong)belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Maak de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing klaar. Bak bosuitjes even kort aan in een pannetje met olie en voeg ze bij de witte saus.
    3. Pureer de verse spinazie in een keukenmachine fijn.
    4. Vet een ovenschaal in met de 25 gr boter. Giet een laagje rode saus over de bodem, gevolgd door lasagnevellen, witte saus, lasagnevellen, spinazie, lasagnevellen, rode saus, kaas, lasagnevellen, rode saus, witte saus en als laatste geraspte kaas.
    5. Zet de lasagne ong. 45 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    0

    Oh, ik zie het, ReneV. Sorry, soms maak ik dit gerecht met vlees en soms vegetarisch. Ik haal de achterham even weg. - 06 feb 2014

    van
    0

    Als er als ingrediënt ham inzit, hoe is dit dan een vegetarisch recept? Bij mijn weten is ham nog steeds vlees. - 01 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren