Spaghetti met tonijn

    Deze makkelijke pastamaaltijd met tonijn is snel klaar. Lekker om met een salade te serveren of een schaaltje rauwkost.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr spaghetti
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 2 uien, gesnipperd
    • 2 rode paprika's, in stukjes
    • 8 stengels bleekselderij, in stukjes
    • 1 pak gezeefde tomaten (of 1 à 2 blikken tomatenblokjes in blik)
    • 2 blikjes (van elk ong. 185 gr) tonijn in olie
    • zout en peper, naar smaak
    • 200 ml crème fraîche

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Verhit olie in een pan en bak de ui, paprika, en bleekselderij ong. 5 minuten, onder regelmatig roeren.
    3. Gezeefde tomaten toevoegen en de saus nog 5 minuten laten pruttelen. Voeg de tonijn toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg als laatste de crème fraîche toe, roer en verwarm nog even, en serveer de saus en spaghetti daarna apart.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 9 collecties