Gesauteerde champignons in knoflook-wittewijnsaus

    Gesauteerde champignons in knoflook-wittewijnsaus

    16keer bewaard
    25min


    236 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige, heerlijke saus voor biefstuk. Garneren met verse bieslook.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 675 gr verse champignons
    • 4 eetlepels droge witte wijn
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 2 eetlepel gehakte verse bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een koekenpan op matig vuur de olie verhitten en daarin champignons onder voortdurend roeren 10 minuten bakken.
    2. Wijn en knoflook toevoegen en laten doorkoken tot de meeste wijn is verdampt. Op smaak brengen met zout en peper en de bieslook erover strooien. Nog 1 minuut laten koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren