Tortellini met romige groentesaus

    Tortellini met romige groentesaus

    1keer bewaard
    30min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Tortellini met pesto geserveerd met een romige tomatensaus met gehakt, champignon en courgette.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr tortellini met kaasvulling
    • olie
    • 250 gr gehakt
    • 1 ui, gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook
    • 125 gr champignons, in stukjes
    • 1 courgette, in stukjes
    • 1 theelepel Italiaanse kruiden
    • 1 blik tomatenblokjes
    • 125 ml crème fraîche
    • 1 à 2 eetlepels groene pesto

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak ondertussen het gehakt rul en bruin in een beetje olie. Voeg de knoflook en ui toe en bak even mee met het gehakt.
    3. Voeg ook de champignons, courgette en Italiaanse kruiden toe en bak ong. 5 minuten mee.
    4. Voeg de tomatenblokjes toe, roer goed en verwarm even. Voeg daarna de crème fraîche toe, onder zachtjes roeren. Laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
    5. Giet de tortellini af en meng met de groene pesto en 1 eetlepel olie. Serveer de pasta met de romige saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren