Pasta met spek en spinazie

    Pasta met spek en spinazie

    8keer bewaard
    20min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Makkelijke en snelle pasta met een romige spinaziesaus en spekjes. Je kunt een pasta naar keuze kiezen.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 200 gr fusilli
    • 1 eetlepel olie
    • 2 uien, gesnipperd
    • 200 gr ontbijtspek, in stukjes
    • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
    • 100 gr diepvries spinazie, of meer naar smaak
    • 1 theelepel oregano
    • 200 ml slagroom of crème fraîche
    • 25 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Vehit olie in een pan en bak het spek en de ui ong. 5 minuten. Voeg dan de knoflook toe. Voeg de spinazie en oregano toe, bak totdat de spinazie is ontdooid en verwarmd.
    3. Giet de pasta af en roer de pasta door de saus. Voeg slagroom of crème fraîche toe, en roer zachtjes door. Verwarm het gerecht nog even en bestrooi met Parmezaanse kaas tijdens het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren