"Panzarotti" aardappelkroketjes

    "Panzarotti" aardappelkroketjes

    3keer bewaard
    1uur5min


    Maak dit als eerste!

    Deze aardappelkroketjes zijn heerlijk en smaakvol. Een feest voor zowel jong als oud!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kg aardappels
    • 100 gr bloem
    • 300 gr paneermeel
    • 4 eieren
    • 75 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 75 gr geraspte Pecorino Romano kaas
    • 2-3 eetlepels gesneden peterselie
    • peper
    • zout
    • extra virgine olijfolie om in te frituren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 35min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Schil de aardappelen, kook ze en pureer ze daarna. Meng de aardappels, bloem, helft van de paneermeel, eieren, kaas, peterselie en wat peper en zout met je handen door elkaar.
    2. Verhit een royale hoeveelheid olijfolie in een grote steelpan. Maak kroketjes van het aardappelmengsel en rol ze door de rest van het paneermeel. Bak ze, een paar tegelijk, in de kokendhete olie totdat ze goudbruin zijn.
    3. Serveer ze warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren