Aldo's spaghetti alla puttanesca

    Aldo's spaghetti alla puttanesca

    Voeg toe aan favorieten!
    27min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een klassiek spaghetti gerecht. Een heerlijke combinatie van smaken. Voeg niet te veel zout toe, want de ingrediënten zijn van zichzelf al vrij zout.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr spaghetti
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 teen knoflook, gehalveerd
    • 1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd
    • 1 glas vol met ontpitte Kalamata olijven
    • 10 ansjovis
    • 1 eetlepel kappertjes
    • 1 theelepel gedroogde rode chilivlokken
    • 2 eetlepels gesneden verse peterselie
    • takjes verse peterselie (om te garneren)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:27min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook 8 minuten.
    2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak 1 minuut en voeg dan de tomaatjes toe. Voeg dan de olijven, kappertjes en ansjovis toe. Bak mee en roer af en toe, totdat het is ingedikt.
    3. Giet de spaghetti af als deze beetgaar is en meng de saus erdoor. Bestrooi met chilivlokken en gesneden peterselie.
    4. Garneer elk bord met een takje peterselie. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren