Steak tartaar

    Steak tartaar

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze steak tartaar is snel klaar. Gebruik gehakt dat van goede kwaliteit is en serveer het als voorgerecht of hoofdgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr rundergehakt
    • 1 eetlepel gesneden peterselie
    • 1 eetlepel kappertjes
    • 1 eetlepel gesneden rode ui
    • 4 theelepels citroensap
    • 1 eetlepel mosterd
    • 4 theelepels worcestersaus
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • Om te serveren
    • 4 eierdooiers
    • 1 eetlepel extra virgine olijfolie
    • 1 eetlepel kappertjes
    • citroenschijfjes
    • 1 eetlepel gesneden rode ui
    • 1 eetlepel gesneden peterselie
    • 1 eetlepel mosterdzaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng in een grote kom het gehakt, de peterselie, kappertjes en ui. Voeg dan het citroensap, de mosterd, worcestersaus, zout en peper toe. Meng voorzichtig.
    2. Maak 4 gehaktballen van het mengsel en leg elke bal in het midden van een bord. Maak een opening in elke bal en leg er een eierdooier in.
    3. Bestrooi elke steak tartaar met kappertjes, citroenschijfjes, ui, peterselie en mosterdzaadjes. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren