Appelbollen van Marcella

    (12)
    25 minuten

    Iedereen, jong en oud zal van deze hapjes genieten. Lekker met poedersuiker of kaneelpoeder.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 24 appelbollen

    • 200 gr bloem
    • 4 eetlepels suiker
    • 3 theelepels bakpoeder
    • 1 snufje zout
    • 1 ei, geklopt
    • 250 ml melk
    • 1 tot 2 appels, in kleine stukjes gesneden
    • olie om te frituren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng alle droge ingrediënten en voeg dan het geklopte ei, de melk en tenslotte de appelstukjes toe. Meng goed.
    2. Verhit de olie in een diepe wok. Laat grote lepels van het mengsel voorzichtig in de hete olie glijden. Maak de pan niet te vol. Bak de bollen tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op wat keukenrol. Seveer ze warm!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (12)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    1

    In plaats van stukjes appel heb ik er appelbeignets van gemaakt, een extra geklopt ei en een klein scheutje extra melk toegevoegd.Verrukkulluk!  -  30 dec 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren