Biefstuk met groene pepersaus

    Biefstuk met groene pepersaus

    10keer bewaard
    20min


    14 personen hebben dit gemaakt

    Biefstuk met groene pepersaus is een speciale traktatie in een Italiaans restaurant. Waarom probeer je het niet eens thuis als romantisch diner. Nu is dit makkelijk met dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 (250 gr) biefstuk, 1,5 cm dik
    • 2 eetlepels groene peperkorrels
    • 25 gr boter
    • 30 ml cognac of brandewijn
    • 2 eetlepels Dijon mosterd
    • 200 ml slagroom
    • 1 snufje zout
    • 2 eetlepels extra vergine olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bedek de biefstukken aan beide zijden met de peperkorrels. Sla de korrels voorzichtig in het vlees met behulp van een deegroller of vleeshamer.
    2. Smelt de boter in een koekenpan en bak de biefstukken 2 minuten aan elke kant op hoog vuur.
    3. Haal ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
    4. Voeg de cognac en de mosterd toe aan de koekenpan. Wanneer het indikt voeg je de room toe en wat extra peperkorrels.
    5. Giet de saus over de biefstuk en serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    ChielPloegmakers
    3

    Biefstuk met pepersaus vond ik heel lekker - 19 aug 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren