Biefstuk met pizzaiolasaus

    Biefstuk met pizzaiolasaus

    2keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Dun gesneden biefstukjes die worden geserveerd in een tomatensaus met verse kruiden en knoflook. Heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 teentjes knoflook, gehalveerd
    • 400 ml passata
    • 1 theelepel oregano
    • 1 snufje zout
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 600 gr dun gesneden biefstuk
    • 2 eetlepels gesneden peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de knoflook tot deze geurt. Voeg de passata en oregano toe en laat sudderen, roer af en toe. Breng op smaak met zout en peper.
    2. Voeg het vlees toe, zet de deksel op de pan en laat 5 minuten bakken. Draai de biefstukjes om en bak de andere kant nogmaals 5 minuten met de deksel erop.
    3. Serveer het vlees met de saus en garneer met peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren