Yoghurtijs met bosbessen

    Yoghurtijs met bosbessen

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een simpel verkoelend zomers dessert dat snel te maken is. Je kunt eventueel ook andere besjes gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 of 4 ijsklontjes
    • 300 gr vanille yoghurtijs
    • 200 ml melk
    • 250 gr bosbessen
    • 3 eetlepels rice krispies (eventueel met chocoladesmaak)
    • 4 of 5 kleine muntblaadjes, fijngesneden
    • poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Leg de ijsklontjes in een theedoek en sla ze klein met een deegroller.
    2. Meng het yoghurtijs met de melk en de ijsklontjes tot je een schuimig mengsel hebt.
    3. Neem 4 serveerglazen en maak er 3 lagen in: bosbessen op de bodem, het ijsmengsel en dan de rice krispies. Maak dan weer een laag van het ijsmengsel, meer bosbessen, wat muntblaadjes en bestrooi tot slot met poedersuiker.
    4. Serveer koud.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren