Bresaola met geitenkaas, pistachenoten en selderij

    Bresaola met geitenkaas, pistachenoten en selderij

    1keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit makkelijke hapje wordt gemaakt met bresaola, Italiaans gedroogd rundvlees. Makkelijk om van te voren al klaar te maken. Wikkel het in dat geval in plasticfolie en doe de citroensap er pas vlak voor het serveren over.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 12 plakjes bresaola
    • 150 gr verse geitenkaas
    • 2 selderijstengels, in stukjes
    • 1 citroen, geraspte schil
    • 50 gr ongezouten pistachenoten, fijngehakt
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd het vlees horizontaal in tweeën en leg dit op een plat oppervlak.
    2. Meng de kaas, selderij en citroenrasp. Doe dit in een spuitzak en spuit op de korte zijde van de halve plakjes, spuit er iets te veel op.
    3. Rol de plakes op en dip de kaas aan de uiteinden in de gehakte nootjes. Leg ze op een serveerschaal, besprenkel met citroensap en serveer koud.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren