Kipfilet met druiven

    Kipfilet met druiven

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een smakelijke combinatie van kipfilet en twee soorten druiven. Een eenvoudig en uniek gerecht dat ook nog eens makkelijk te maken is.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 trosje rode druiven
    • 1/2 trosje groene druiven
    • 2 takjes tijm
    • zout naar smaak
    • olijfolie, zoveel als nodig
    • 2 kipfilets
    • appelciderazijn
    • honing naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd de druiven door de helft en doe ze in een kom met de tijm, zout en een beetje olijfolie. Zet apart.
    2. Snijd de kipfilets in dunne reepjes en bak ze bruin in wat olijfolie en zout. Zodra de kip gaar is voeg je de druiven toe, sprenkel je er wat appelciderazijn over en voeg je wat honing toe. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren