Romige pasta met prosciutto

    Romige pasta met prosciutto

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijk pastagerecht dat snel te maken is. Er wordt ditaloni pasta gebruikt in dit recept, maar elke andere korte pasta is goed.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr ditaloni pasta
    • 1 klontje boter
    • 1 snufje zout
    • 1 blikje erwten, uitgelekt
    • 250 gr prosciutto, in blokjes
    • 250 ml slagroom
    • geraspte Parmezaanse kaas, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta al dente in licht gezouten water.
    2. Roerbak ondertussen de erwten met wat boter en zout. Voeg de prosciutto en de room toe. Verwarm de room, maar laat niet koken.
    3. Als de pasta gaar is giet je hem af, voeg je de roomsaus toe en Parmezaanse kaas naar smaak.

    Variatie:

    Je kunt de pasta met slagroom ook in een ovenschaal doen en als ovenschotel bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren