Appel custardtaart

    Appel custardtaart

    2keer bewaard
    50min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze appel custardtaart is supermakkelijk om te maken. Een heerlijk dessert, vooral in de herfst!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kant-en-klare taartbodem
    • 4 appels - geschild, klokhuis verwijderd en in partjes gesneden
    • 2 eieren
    • 100 gr suiker
    • 250 ml melk
    • 1 theelepel vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Prik de taartbodem een paar keer in met een vork.
    2. Bak de taartbodem ongeveer 10 minuten in de oven.
    3. Haal de taartbodem uit de oven, rangschik de appelschijfjes erop en zet nog eens 10 minuten terug in de oven.
    4. Klop de eieren samen met de suiker totdat het zacht en luchtig is. Voeg de melk langzaam toe, terwijl je blijft roeren. Voeg de vanille toe en giet het mengsel over de appels. Bedek alle appel met het mengsel en zet nog eens 10 minuten in de oven totdat het mengsel stevig is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren