Zomerse tagliatelle met geitenkaas en parmaham

    Zomerse tagliatelle met geitenkaas en parmaham

    7keer bewaard
    20min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heerlijke, lichte Italiaanse pasta voor in de zomer. Het is het lekkerste om mooie rijpe tomaten te gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 gr tagliatelle
    • 1 theelepel zout
    • 40 gr rucola
    • 175 gr kerstomaatjes, gehalveerd
    • 160 gr geitenkaas
    • 120 gr parmaham, gesneden
    • 1 eetlepel extra vergine olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm een grote pan water op hoog vuur, voeg zout toe en zet de deksel erop. Als het begint te koken voeg je de pasta toe en kook je deze in 10-12 minuten al dente. Giet de pasta af.
    2. Meng de rucola, tomaten, parmaham en zout in een grote slakom. Voeg de pasta toe, de olijfolie en de kaas, meng samen tot de geitenkaas is gesmolten. Serveer warm!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren