Penne all'arrabbiata

    Als je van pittige pastagerechten houdt is dit een goed gerecht voor jou. Lekker pittig en smaakvol en lekker gedurende het hele jaar.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr penne
    • 1 1/2 theelepel extra vergine olijfolie
    • 1 ui, gesneden
    • 1 teen knoflook, gehalveerd
    • 1 wortel, gesneden
    • 1 blik (400 gr) tomaten zonder schil
    • 1 1/2 theelepel zout
    • 2 eetlepels geraspte Pecorino kaas
    • 1 theelepel extra vergine olijgolie
    • gedroogde rode chilivlokken, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet opzij.
    2. Verhit 1 1/2 theelepel olie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de ui en knoflook toe.
    3. Wanneer de ui goudbruin is haal je de knoflook weg en voeg je de wortel toe.
    4. Na 4 minuten voeg je de tomaten toe met het zout en laat 25 minuten sudderen, roer af en toe.
    5. Meng de saus met de warme penne en 1 theelepel olijfolie, de Pecorino en rode chilivlokken. Serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties