Mosterd-gembermarinade

    Mosterd-gembermarinade

    1keer bewaard
    5min


    78 personen hebben dit gemaakt

    Deze marinade is met ingrediënten uit de keukenkastjes heel makkelijk te maken. Heerlijk over varkensvlees en kip.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225 ml ketjap
    • 100 ml olijfolie
    • 6 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetlepels mosterdpoeder
    • 2 eetlepels gemberpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Ketjap, olijfolie, knoflook, mosterdpoeder en gemberpoeder in een kommetje goed vermengen. Over uw favoriete vlees smeren en een nacht laten intrekken voor het beste resultaat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren