Mosterd-gembermarinade

    (77)

    Deze marinade is met ingrediënten uit de keukenkastjes heel makkelijk te maken. Heerlijk over varkensvlees en kip.


    78 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225 ml ketjap
    • 100 ml olijfolie
    • 6 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetlepels mosterdpoeder
    • 2 eetlepels gemberpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Ketjap, olijfolie, knoflook, mosterdpoeder en gemberpoeder in een kommetje goed vermengen. Over uw favoriete vlees smeren en een nacht laten intrekken voor het beste resultaat.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (77)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties