Mosterdbarbecuesaus

    Mosterdbarbecuesaus

    9keer bewaard
    7min


    60 personen hebben dit gemaakt

    De meeste barbecuesauzen hebben als basisingrediënt ketchup, maar in het zuiden van de Verenigde Staten gebruiken ze liever mosterd.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 potje (265 ml) klassieke gele mosterd
    • 4 eetlepels honing
    • 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
    • 4 eetlepels gedestilleerde ciderazijn
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:7min 

    1. Mosterd, honing, suiker en azijn in een pannetje op matig vuur vermengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten inkoken. Over gaar varkens- of rundvlees scheppen. Heeft u liever een meer stevige smaak, laat het vlees dan 30 minuten in de saus sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    AukjeHarwig
    0

    Ook lekker bij gebakken kaas, of mozzarella sticks - 16 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren