Mosterdbarbecuesaus

    Mosterdbarbecuesaus

    Foto recept: Mosterdbarbecuesaus
    1

    Mosterdbarbecuesaus

    (72)
    7min


    60 personen hebben dit gemaakt

    De meeste barbecuesauzen hebben als basisingrediënt ketchup, maar in het zuiden van de Verenigde Staten gebruiken ze liever mosterd.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 potje (265 ml) klassieke gele mosterd
    • 4 eetlepels honing
    • 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
    • 4 eetlepels gedestilleerde ciderazijn
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:7min 

    1. Mosterd, honing, suiker en azijn in een pannetje op matig vuur vermengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten inkoken. Over gaar varkens- of rundvlees scheppen. Heeft u liever een meer stevige smaak, laat het vlees dan 30 minuten in de saus sudderen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (72)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    AukjeHarwig
    0

    Ook lekker bij gebakken kaas, of mozzarella sticks  -  16 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren