Volkorenspaghetti met feta en olijven

    Volkorenspaghetti met feta en olijven

    3keer bewaard
    35min


    56 personen hebben dit gemaakt

    Dit pastagerecht met Grieks tintje heb ik eens gemaakt omdat ik zo'n trek had in olijven en feta. Soms voeg ik voor de variatie artisjok of spinazie toe.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 pak (500 gr) volkorenspaghetti
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 bakje crimini champignons, in plakjes
    • 2 kleine courgetten, in plakjes
    • droge oregano naar smaak
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 12 Kalamata olijven, ontpit en in plakjes
    • 50gr feta, gekruimeld

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaarkoken. Afgieten.
    2. In een koekenpan op een matig vuur de olijfolie verhitten en daarin knoflook 2 minuten sauteren. Courgette en champignons erdoor roeren. Op smaak brengen met oregano, zout en peper. Olijven erdoor roeren en goed verhitten. De pasta erdoor scheppen en nogmaals 2 minuten laten sudderen. Feta erdoor scheppen en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren