Pasta met tomaten, worst en champignons

    Pasta met tomaten, worst en champignons

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Je kunt deze hartige tomatensaus zo pittig maken als je wilt door meer of minder chilivlokken toe te voegen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels extra vergine olijfolie, of zoveel als nodig
    • 1 ui, gesneden
    • 500 gr varkensworstjes, in stukjes gesneden
    • 600 gr passata
    • 1/2 glas droge witte wijn
    • 500 gr champignons, dun gesneden
    • 1 snufje zout
    • 1 snufje gedroogde rode chilivlokken
    • 450 gr penne pasta

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze zacht in 5 minuten. Roer de worst erin, bak in een paar minuten bruin. Voeg de champignons en wijn toe en laat sudderen. Voeg de passata toe en kook de saus tot hij wat is ingedikt. Breng op smaak met zout en zoveel rode chilivlokken als je wilt.
    2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en roer door de saus. Roer goed en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren