Baars met honingmeloen

    Baars met honingmeloen

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Wanneer honingmeloen in het seizoen is, zou je deze heerlijke unieke combinatie van zoute vis en zoete meloen eens uit moeten proberen. Als je geen baars kunt vinden kun je tong gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 kleine honingmeloen
    • olijfolie, zoveel als nodig
    • 2 takjes rozemarijn
    • paneermeel
    • zout en peper naar smaak
    • 2 baars filets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:30min 

    1. Schep met een ijsschep balletjes uit de meloen. Marineer ze in de olijfolie en rozemarijn.
    2. Meng wat zout en peper door het paneermeel. Snijd de vis in kleine stukken en haal deze door het paneermeel.
    3. Verhit wat olie in een koekenpan, voeg wat zout toe en bak de vis ong. 5 minuten. Tegelijkertijd roerbak je in een andere pan de meloenballetjes in wat olijfolie.
    4. Serveer de vis met de meloen en een takje rozemarijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren