Aardappelkoekjes met parmaham

    Aardappelkoekjes met parmaham

    4keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk en smaakvol bijgerecht of snack, waar kinderen ook dol op zullen zijn. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 grote aardappels
    • 1 ei
    • 60 gr bloem
    • 2 plakjes parmaham, gesneden
    • zout en peper naar smaak
    • extra vergine olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Schil en was de aardappels. Rasp ze grof en doe ze in een kom met het ei, de bloem en de ham. Breng op smaak met zout en peper.
    2. Maak er met je handen koekjes van.
    3. Verwarm de olie en zodra deze heet is bak je de aardappelkoekjes tot ze aan beide zijden goudbruin zijn, serveer warm.

    Tip

    Je kunt in plaats van parmaham ook andere ham of pancetta gebruiken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren