Snelle kalfslever met uiensaus

    Snelle kalfslever met uiensaus

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    Maak dit als eerste!

    Als kind at ik al kalfslever, lekker mals en smaakvol. Mijn moeder maakte het minstens een keer in de maand. Het is makkelijk te maken en heerlijk om te eten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 40 gr boter
    • 2 uien, dun gesneden
    • 4 dunne plakjes kalfslever
    • 1/2 glas witte wijn
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • gesneden citroen om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan en bak de ui zacht.
    2. Leg de lever in de pan en voeg de wijn toe. Bak niet langer dan 5 minuten. Strooi er wat zwarte peper over.
    3. Garneer met wat plakjes citroen. Serveer met de uiensaus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    lekker , meer moet da ni zijn , voor mij toch ! - 19 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren