Koekjes voor bij de thee

    Koekjes voor bij de thee

    3keer bewaard
    32min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke simpele theekoekjes kunnen zo worden gegeten of versierd worden met glazuur of gesmolten chocolade.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 500 gr bloem, gezeefd
    • 3 theelepels bakpoeder
    • snufje zout
    • 1 theelepel fijne kristalsuiker
    • 20 gr boter
    • 200 ml melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:32min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C / gasoven stand 6. Vet een bakplaat in of bedek met bakpapier.
    2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker. Roer er dan afwisselend de boter en de melk door, meng goed zodat er een mooi deeg ontstaat.
    3. Rol het deeg uit (ongeveer 1/2 cm dik) op een met bloem bestrooid oppervlak. Snijd het deeg in vierkantjes of gebruik een koekjesvorm om er tien koekjes uit te snijden. Rangschik ze op de bakplaat en bak ze 12 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze goudbruin zijn. Leg ze op een rooster om af te koelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Niet om te eten dit is geen grapje het is gewoon smaakloos niet gaar spierwit het wordt niet eens fatsoenlijk deeg afschuwelijk gewoon we hebben alles weg moeten gooien - 25 aug 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren