Koolsalade met rode paprika

    Koolsalade met rode paprika

    2keer bewaard
    15min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Deze koolsalade met koriander en citroen-olijfoliedressing heeft een Zuid-Amerikaans tintje. Heerlijk met restjes gebarbecued vlees in tortillawraps.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 bosje verse koriander
    • 1 rode paprika
    • 7 eetlepels extra virgin olijfolie
    • het sap van 4 citroenen
    • snufje zout
    • 1 grote kool, versnipperd
    • 2 kleine tomaten, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Koriander, rode paprika, olijfolie, ciroensap en zout in een foodprocessor tot een fijne saus pureren.
    2. Kool, tomaat en koriandermengsel in een grote kom voorzichtig door elkaar scheppen en minstens 1 uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren