Tonijntartaar met sinaasappelsap

    Tonijntartaar met sinaasappelsap

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur20min


    Maak dit als eerste!

    Tonijntartaar is heerlijk als voorgerecht en het sinaasappelsap zorgt voor een unieke smaak. Heerlijk voor een etentje.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 sinaasappel, uitgeperst en schil geraspt
    • 1 theelepel extra vergine olijfolie
    • 1 bosje dille, peterselie of venkelblaadjes
    • 500 gr vers gesneden tonijn
    • zout en versgemalen peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur marineren  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Meng het sinaasappelsap met de geraspte schil en voeg dan een theelepel olie toe.
    2. Snijd de kruiden en bewaar een paar takjes voor de garnering. Voeg de gesneden kruiden toe aan het sinaasappelmengsel.
    3. Snij de tonijn in blokjes. Bestrooi met zout en peper en voeg toe aan het sinaasappelmengsel. Roer goed en laat 1 uur in de koelkast marineren.
    4. Garneer met wat takjes kruiden voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren