"Rauwe" jam

    Dit is een recept voor jam waarbij je de vruchten niet hoeft te koken. Dit werkt alleen voor zacht fruit, zoals aardbeien, aalbessen, bosbessen, frambozen, bramen etc.

    KeesK

    Zuid-Holland, Nederland
    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 3 kilo jam

    • 2 kilo zacht fruit (bijv. aardbeien, aalbessen, bosbessen)
    • 0,5 - 1 kilo suiker
    • 1 zakje geleipoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij het fruit in kleine stukjes. Meng de suiker met de geleipoeder en roer dit vervolgens door het fruit. Vries in kleine porties in.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren