Romige pasta met kip en champignonsaus

    Romige pasta met kip en champignonsaus

    8keer bewaard
    25min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is heel eenvoudig en heel snel te bereiden. Wanneer visite langer blijft en je nodigt ze uit te blijven eten zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr pasta (Pappardelle is heerlijk)
    • 400 gram gesneden kipfilet
    • 1 ui
    • eventueel champignons uit blik, pot of vers
    • 1 bekertje (van 125 ml) zure room of crème fraîche
    • 1 verpakking Boursin® met knoflook (of Paturain® of een vergelijkbaar product)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak de kip samen met de ui tot de kip begint te kleuren. Voeg eventueel de stukjes champignon toe, en bak mee.
    3. Voeg de zure room toe.
    4. Voeg de kruidenkaas toe.
    5. Doe de uitgelekte pasta op de borden en schep het kip/kaas/room mengsel eroverheen.
    6. Lekker met een salade!!!

    Tip:

    Je kunt aan het recept een Thaise twist geven door citroengras, taugé en peper toe te voegen en in plaats van zure room kokosmelk te gebruiken, ook een heerlijke variant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren