Gevulde champignons met oude kaas

    Gevulde champignons met oude kaas

    57keer bewaard
    25min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Champignons gevuld met een mengsel van crème fraîche , oude kaas en knoflook. Een heerlijk hapje of voorgerecht voor Kerst, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid.

    Helfrich Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 15 gevulde champignons

    • 1 bakje champignons, steeltje verwijderd
    • klein scheutje olie
    • 25 gram + klein beetje extra geraspte oude kaas
    • 2 eetlepels crème fraîche
    • 1 teentje knoflook, uitgeperst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje. Bak ze kort voor in een koekenpan met een klein scheutje olie.
    2. Meng de geraspte kaas, crème fraîche en knoflook. Vul de champignons met het mengsel en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met een klein beetje van de geraspte kaas.
    3. Verwarm de oven voor op 180°C en zet de champignons ongeveer 10 minuten in de oven op het hoogste rooster tot de kaas gesmolten en (licht) bruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren