Omgekeerde Carpaccio

    Omgekeerde Carpaccio

    41keer bewaard
    15min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Serveer de gebruikelijke carpaccio als voorgerecht eens op een andere manier! Namelijk als een pakketje, met de rucola salade, pijnboompitjes en dressing erin. Een klassiek gerecht in een nieuw jasje.

    Helfrich Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 pakjes kant en klare rundercarpaccio met parmezaanse kaas en dressing
    • handje pijnboompitten, geroosterd
    • flink handje rucola sla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie, tot ze goudbruin zijn. Let goed op, voor je het weet verbranden ze!
    2. Snij de rucola fijn. Meng hier de dressing, parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten doorheen.
    3. Verdeel de carpaccio in 8 plakjes. Leg in het midden van elk plakje een bergje salade. Wikkel de carpaccio eromheen en zet vast met een prikker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren