20-minuten frambozen cheesecake

    20-minuten frambozen cheesecake

    1keer bewaard
    4uur20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze cheesecake maak je zonder deze in de oven te bakken. Hij is niet alleen lekker, maar ook snel en gemakkelijk te maken. Een heerlijke koekjesbodem wordt afgewerkt met een roomkaasvulling met frambozensmaak en verse frambozen voor erop.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 gr theebiscuitjes, verkruimeld
    • 80 gr boter, gesmolten
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • 500 gr roomkaas, op kamertemperatuur
    • 250 gr frambozen
    • 200 gr gecondenseerde melk
    • 4 eetlepels basterdsuiker
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 1 eetlepel gelatinepoeder
    • 1-2 eetlepels heet water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 4uur in de koelkast  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Laat de gelatine volledig in warm water oplossen. Laat afkoelen.
    2. Vet een kleine springvorm in. Meng de verkruimelde koekjes, gesmolten boter en kaneel tot een kruimeldeeg. Druk stevig aan in de springvorm. Zet 10 minuten in de koelkast.
    3. Ondertussen meng je de roomkaas, gecondenseerde melk, 1/3 van de frambozen, de suiker, gelatinemix en het vanille-extract in een keukenmachine.
    4. Meng nog 1/3 van de frambozen erdoor in de keukenmachine. Giet het mengsel over de bodem en leg de resterende frambozen erbovenop. Zet tenminste 4 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren