Beste rundvleestaart

    Beste rundvleestaart

    10keer bewaard
    2uur50min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Deze hartige taart zit vol met rundvlees! Erg lekker. Je zult er dol op zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olie
    • 1 theelepel knoflook, uitgeperst
    • 500 gr rundvlees, in blokjes gesneden
    • 1 1/2 eetlepel juspoeder
    • 1 1/2 eetlepel bruine suiker
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
    • 375 ml kokend water
    • 2 theelepels sojasaus
    • 1 theelepel Massaman currypasta
    • 4-6 vellen bladerdeeg

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 2uur30min  ›  Klaar in:2uur50min 

    1. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote pan en bak het rundvlees drie minuten of tot het vlees bruin is. Voeg knoflook toe en zet het vuur laag.
    2. Meng de juspoeder, suiker en specerijen. Meng en voeg kokend water, sojasaus en currypasta toe. Roer. Voeg de vloeistof toe aan het vlees en breng aan de kook.
    3. Wanneer het mengsel gekookt heeft, zet je het vuur laag en laat je het 2 uur sudderen, roer elke 20 minuten.
    4. Verwarm de oven tot 210°C. Vet een groot taartblik in met olie en beleg de bodem met ontdooide bladerdeegvellen. Giet het vleesmengsel erover en verdeel gelijkmatig. Bedek de bovenkant ook met bladerdeeg, en druk de randen aan. Bak 25 minuten in de oven of totdat het deeg goudbruin is. Laat 5 minuten staan en serveer!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren