Olijvensalsa

    (21)

    Een lekkere, pittige salsasaus die als dipsaus of als lichte saus bij vis geschikt is.


    22 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 350 gr zwarte olijven, gehakt
    • 225 gr groene chilipepers, gehakt
    • 1 blik (400 gr) gehakte tomaat
    • 3 lente-uitjes, versnipperd
    • 2 teentjes knoflook, gehakt
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 dessertlepel rode wijnazijn
    • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
    • mespuntje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingrediënten in een kom vermengen. Afdekken en een nacht op een koele plek zetten zodat de smaken vermengen. Op kamertemperatuur serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (21)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties