Olijvensalsa

    Olijvensalsa

    1keer bewaard
    5min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Een lekkere, pittige salsasaus die als dipsaus of als lichte saus bij vis geschikt is.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 350 gr zwarte olijven, gehakt
    • 225 gr groene chilipepers, gehakt
    • 1 blik (400 gr) gehakte tomaat
    • 3 lente-uitjes, versnipperd
    • 2 teentjes knoflook, gehakt
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 dessertlepel rode wijnazijn
    • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
    • mespuntje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingrediënten in een kom vermengen. Afdekken en een nacht op een koele plek zetten zodat de smaken vermengen. Op kamertemperatuur serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren