Traditionele Britse broodsaus voor over gebraden kalkoen

    Traditionele Britse broodsaus voor over gebraden kalkoen

    2keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ik ben een vurige voorstander van traditie en ik maak al jaren dezelfde gerechten met Kerstmis. Mijn kinderen zijn nu volwassen, maar kijken elk jaar nog steeds uit naar ons kerstdiner.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 zeer kleine ui, geschild
    • 1 of 2 kruidnagels
    • 240 ml melk
    • 1 eetlepel room
    • 50 gr verse, fijne broodkruimels
    • 2 eetlepels boter
    • zout en witte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Steek de kruidnagels in de ui, doe in een pan en giet er de melk bij. Breng aan de kook, neem de ui eruit en voeg de broodkruimels toe. Verwarm goed door en voeg de room, boter, peper en zout vlak voor het opdienen toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren