Omelet met champignon en kaas

    Omelet met champignon en kaas

    12keer bewaard
    15min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Voor een eenvoudige maar elegante brunch of een smakelijke doordeweekse maaltijd is deze omelet met champignons en kaas zeer geschikt. Je kunt de stukjes champignon ook in een aparte pan in een beetje boter voorbakken voor je ze toevoegt aan de omelet.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 eieren
    • 1 eetlepel melk
    • zout en peper naar smaak
    • 1 klontje boter
    • 4 eetlepels verse champignons, in stukjes
    • 4 eetlepels geraspte Emmentaler kaas of Gruyere

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de eieren en melk samen. Breng op smaak met zout en peper.
    2. Zet een kleine koekenpan met een scheutje olie op matig vuur, en giet de geklutste eieren erin. Verdeel de champignons en kaas over het ei en bak tot de omelet stevig is.
    3. Vouw de omelet dubbel en leg op een bord om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren