Champignonvulling voor crêpes

    Champignonvulling voor crêpes

    Voeg toe aan favorieten!
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een lekkere, eenvoudig te maken vulling voor crêpes. Lekker met wat ketchup. Een ander idee is om champignons of paddenstoelen met deze champignonvulling te vullen. Dat is namelijk een bijzonder voorgerecht tijdens een etentje met vrienden.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 10 crepes

    • 600 gr verse champignons, in schijfjes
    • 150 gr geraspte kaas naar keuze
    • 1 bosje verse peterselie, fijngehakt
    • 2 snufjes zout
    • 2 snufjes peper
    • 3 eetlepels plantaardige olie
    • 1 medium ui

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verhit de olie op matig hoog vuur, bak de champignons met de ui tot ze gaar zijn en al het water verdampt is. Breng op smaak met zout en peper. Laat het mengsel afkoelen.
    2. Eenmaal afgekoeld, roer je de kaas en peterselie erdoor, meng goed.
    3. Doe ongeveer 2 eetlepels op een opgewarmde crêpe, vouw op en serveer.

    Tip:

    Een recept voor crêpes vind je hier.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren