Champignons op toast

    (1)

    Heerlijke champignons op geroosterd brood met een scheutje extra vierge olijfolie. Dit is een heerlijk vegetarisch tapasgerecht dat ook als voorgerecht kan dienen.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote platte champignons, schoongeveegd
    • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
    • gemalen zwarte peper
    • 4 dikke plakken knapperig brood
    • 4 theelepels Dijon mosterd
    • waterkers om erbij te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd de champignons in dikke plakken. Verhit de olie in een pan en bak de plakken champignon aan beide zijden, en voeg wat versgemalen zwarte peper toe. Bak de champignons tot ze hun vocht verliezen.
    2. Rooster vier dikke plakken brood en besmeer ze met Dijon mosterd. Stapel de champignonplakjes erbovenop en giet het bakvet erover. Garneer met waterkers.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren