Chocoladeboomschors

    Chocoladeboomschors

    Foto recept: Chocoladeboomschors
    1

    Chocoladeboomschors

    (1)
    17min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Boomschors om heerlijk van te snoepen, want het is chocola! Je kunt het met elke soort chocolade maken: wit, melk of puur.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 300 gr chocolade, naar keuze
    • 1/2 theelepel gekleurde fruit-hagelslag of spikkels

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 3min  ›  Extra tijd: 12min in de koelkast  ›  Klaar in:17min 

    1. Als eerste breek je de chocolade en doe je de stukken in een magnetronbestendige kom.
    2. Daarna smelt je de chocolade in de magnetron in ongeveer 1 minuut. Dit kan ook au bain-marie gebeuren.
    3. Als derde pak je aluminiumfolie of vetvrij papier en giet je de chocolade hierover en zet je deze ongeveer 12 minuten in de koelkast.
    4. Tenslotte na 5 minuten in de koelkast, druk je de hagelslag in de chocolade. Dit kan ook gebeuren voordat je de chocolade in de koelkast zet.
    5. Eet smakelijk!

    Tip:

    Je kunt ook gedroogd fruit, fijngehakte nootjes, of snoepjes zoals smarties toevoegen.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Caesar
    van
    2

    Dit is geen boomschors.. Maar gewoon plak chocolade  -  28 jan 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren