Citroen boterroomglazuur

    (11)

    Dit recept is genoeg om een taart bestaande uit 4 lagen mee te glazuren. De hoeveelheden kunnen gemakkelijk verdubbeld worden als dat nodig is.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 500 gr poedersuiker
    • 120 gr boter
    • 30 ml vers citroensap
    • 1 theelepel geraspte citroenschil
    • 2 eetlepels melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng in een grote kom de poedersuiker, boter, citroensap en citroenrasp tot een gladde massa. Klop de melk erdoor, verhoog de snelheid van de mixer en blijf kloppen tot het romig en luchtig is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (11)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren