Citroen boterroomglazuur

    Citroen boterroomglazuur

    9keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit recept is genoeg om een taart bestaande uit 4 lagen mee te glazuren. De hoeveelheden kunnen gemakkelijk verdubbeld worden als dat nodig is.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 500 gr poedersuiker
    • 120 gr boter
    • 30 ml vers citroensap
    • 1 theelepel geraspte citroenschil
    • 2 eetlepels melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng in een grote kom de poedersuiker, boter, citroensap en citroenrasp tot een gladde massa. Klop de melk erdoor, verhoog de snelheid van de mixer en blijf kloppen tot het romig en luchtig is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren