Chinese dipsaus

    Chinese dipsaus

    Foto recept: Chinese dipsaus
    2

    Chinese dipsaus

    (171)
    5min


    166 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze saus als dip bij Oosterse gerechten zoals loempia's en pangsit.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 eetlepel sojasaus
    • 1/2 theelepel sesamolie van geroosterd sesamzaad
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 lente-ui, versnipperd
    • 1 eetlepel water
    • 2 eetlepels hoisinsaus
    • 1/4 theelepel geraspte gemberwortel
    • 1/2 theelepel kristalsuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingrediënten in een kommetje vermengen. Eventueel meer hoisinsaus toevoegen om de saus wat dikker te maken. Afdekken en 1-2 uur in de koelkast zetten zodat de smaken goed vermengen.
    2. Voor serveren in een pannetje opwarmen. Warm serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (171)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties