Chinese dipsaus

    Chinese dipsaus

    1keer bewaard
    5min


    166 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze saus als dip bij Oosterse gerechten zoals loempia's en pangsit.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 eetlepel sojasaus
    • 1/2 theelepel sesamolie van geroosterd sesamzaad
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 lente-ui, versnipperd
    • 1 eetlepel water
    • 2 eetlepels hoisinsaus
    • 1/4 theelepel geraspte gemberwortel
    • 1/2 theelepel kristalsuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingrediënten in een kommetje vermengen. Eventueel meer hoisinsaus toevoegen om de saus wat dikker te maken. Afdekken en 1-2 uur in de koelkast zetten zodat de smaken goed vermengen.
    2. Voor serveren in een pannetje opwarmen. Warm serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties