Vegetarische macaroni met kaas

    Vegetarische macaroni met kaas

    10keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een recept voor macaroni met kaas dat we al jaren maken in onze familie en nog steeds erg favoriet is.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 600 ml melk
    • 60 gr boter
    • 60 gr bloem
    • ½ theelepel mosterd
    • zout en peper naar smaak
    • 60 tot 90 gr kaas naar keus - geraspt of verkruimeld
    • 200 gr macaroni
    • 1 blik gepelde tomaten, in plakjes (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de macaroni beetgaar en zet opzij.
    2. Doe de melk, boter, bloem, mosterd, zout en peper in een pan, roer, en laat 10-12 minuten sudderen. Roer af en toe, totdat dit sausje ingedikt is.
    3. Roer de kaas en eventueel de tomaten erdoor en laat sudderen tot het door en door verwarmd is en de kaas gesmolten is. Voeg vervolgens de beetgare pasta toe aan de saus. Breng op smaak en verwarm tot alles goed heet is.
    4. Als het te dik is, kun je wat meer melk toevoegen om de saus dunner te maken. Als je de saus juist dikker wilt, voeg dan minder melk toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    - Gewaardeerd op - 19 okt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren