Eenvoudige brownies

    Eenvoudige brownies

    5keer bewaard
    40min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Deze brownies zijn heel eenvoudig te maken. Geweldige textuur, lekker smeuïg en boordevol chocola. Ideaal voor kinderen, of chocoladeliefhebbers.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 170 gr chocolade, grof gehakt (melk of puur)
    • 100 gr chocolade, fijngehakt (melk of puur)
    • 115 gr boter
    • 225 gr bruine basterdsuiker
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 2 eieren
    • 170 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4 en vet een bakvorm van 20 x 30 cm in.
    2. Breek de 170 gr chocolade in stukjes en doe ze in een kleine hittebestendige kom. Smelt de pure chocolade au bain-marie.
    3. Klop de boter en suiker samen in een grote kom. Roer de gesmolten chocolade en vanille erdoor.
    4. Breek de eieren in een kom en klop met een vork los. Voeg de eieren toe aan het botermengsel en roer erdoor. Voeg de bloem toe en roer opnieuw. Roer de fijngehakte chocolade erdoor. Giet het mengsel in de bakvorm.
    5. Bak 20 tot 25 minuten in de oven.
    6. Haal ze uit de oven en laat op een rooster afkoelen.
    7. Snijd in stukken en eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren