Eenvoudige gans uit de slowcooker

    Eenvoudige gans uit de slowcooker

    2keer bewaard
    8uur20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een eenvoudige manier om gans te serveren. Het ganzenvlees valt zo van het bot dankzij de vele uurtjes in de slowcooker!

    Ingrediënten
    Porties: 7 

    • 1 gans, in stukken met bot (gebruik vleugels, borst, poten en dijen)
    • 4 uien, gepeld
    • 2 liter water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur20min 

    1. Leg de stukken gans en de hele, gepelde uien in de slowcooker. Bedek met genoeg water om alles te bedekken. Kook 8 tot 10 uur op de lage stand.

    Tip

    Voeg aan het begin zout en peper toe en doe dat nog eenmaal aan het einde.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren