Eenvoudige geroosterde pastinaak

    Eenvoudige geroosterde pastinaak

    Voeg toe aan favorieten!
    50min


    Maak dit als eerste!

    Een zeer eenvoudig recept om geroosterde pastinaak te maken gedurende de winter, wanneer er veel pastinaak te krijgen is. Gebruik meer gedroogde en verse kruiden, indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 650 gr pastinaak, geschild en in stukjes van 5 cm gesneden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
    • zeezout en zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C / gasovenstand 6.
    2. Meng de stukken pastinaak met de olijfolie en kruiden. Verdeel in een gelijkmatige laag over een bakplaat of ovenschaal. Maak er een enkele laag van. Verdeel het mengsel over twee bakplaten, indien nodig.
    3. Rooster ongeveer 30 minuten, of tot de pastinaak gaar is, en schep halverwege de baktijd even om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren