Eenvoudige pittige worstvulling

    Eenvoudige pittige worstvulling

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur30min


    Maak dit als eerste!

    Dit is een eenvoudige worstvulling gemaakt van de vulling van kruidige worstjes om bijvoorbeeld als kalkoenvulling te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld pittige Italiaanse worsten en verwijder de omhulsels.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 170 gr boter
    • 2 uien, gesnipperd
    • 2 stengels bleekselderij, gehakt
    • 8 eetlepels gehakte verse peterselie
    • 450 gr pittige worst
    • 400 gr gewoon paneermeel
    • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1 1/2 theelepels zout
    • 1/2 theelepel zwarte peper
    • 125 ml witte wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur10min  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op matig hoog vuur. Voeg de ui, bleekselderij en peterselie toe. Bak tot de groenten zacht zijn.
    2. Voeg de worst, paneermeel, nootmuskaat, zout en peper toe. Bak 10 minuten, onder af en toe roeren. Roer daarna de witte wijn erdoor.
    3. Gebruik de vulling om een ​​kalkoen te vullen, of giet het mengsel in een ovenschaal van 22 x 33 cm. Dek in dat geval de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C / gasovenstand 4. Haal dan de folie eraf en bak nog eens 15 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren