Hartige wentelteefjes

    Hartige wentelteefjes

    Voeg toe aan favorieten!
    5min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dik gesneden volkorenbrood gebakken in een hartig ei/ui/melkmengsel. In dit recept gebruik ik volkorenbrood om de wentelteefjes een extra hartige bite te geven, maar elk brood zal voldoen.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 ei
    • 30 ml melk
    • 2 eetlepels fijngesnipperde ui
    • zout en peper naar smaak
    • 1 dikke plak volkorenbrood (of meerdere dunne sneetjes)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng ei en melk met de ui, en voeg zout en peper toe naar smaak.
    2. Giet het mengsel in een ondiep bord en zet een koekenpan op hoog vuur.
    3. Leg het brood 20 seconden in het eimengsel en draai om.
    4. Bak 40 seconden in de hete koekenpan, draai vervolgens om en bak nogmaals 40 seconden.
    5. Geniet ervan!

    Andere ideeën

    Je kunt de fijngesneden stukjes ui ook eerst koken voordat je ze bij de melk voegt. Doe dit als je niet zo van knapperige stukjes ui houdt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren